Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Efter all panik jag ahde förra veckan känns det idag lite lättare. Stort tack supersöta Björn för den söta kommentaren! Ska ta och skicka iväg ett meddelande till dig tänkte jag snart =)



Gbg, var supertrevligt trots att vi flög ihop alla tre påväg upp och påväg hem slutade allt kanon. Reunion festen var skoj, lite mycket lamm kanske men äh! Vafan gör det?! Maria och Dan hade roligt åt att det var två tjejer som raggade på mig, jag börjar nästan tro att jag utstrålar något speciellt som attraherar tjejer, eller möjligtvis att jag är lesbisk... Inte för jag är det, men något måste det ju vara? Kanske dags att gå över på andra sidan, haha? Nej men skämt å sidor. Det är en fin komplimang i alla fall.

Lördagen tillbringade vi i staden, mysig stad men troligtvis ingen stad jag känner att jag hade velat bosätta mig i. Tror nog faktiskt att Sthlm är mer tilltalande för mig i så fall. Problemet kan vara att få jobb och lägenhet där men det kanske jag kan klara av. Då ska man bara våga ta steget.

Söndagen åkte vi hem, alla var sjukt trötta så det blev en lugn söndag. Tillbringade kvällen hemma hos Charlie med bakfylle killarna Becke och Henke och Maria dök upp senare. Brüno var faktiskt ganska rolig, lite överdriven men med allas trötthet och bakfyllehet så hade vi jävligt roligt åt filmen.

Igår var det verkligen inte min dag... Vaknade på dåligt humör och tänkte att okej, jag vänder dagen till något positivt. Hade planer på att printa ut cv och springa runt med i stan och på lilla torg och lämna ut. Kopplade in min knappt använda skrivare och tänkte att äntligen ska jag få lite användning för den.. Nej men vad händer?! Tror ni den funkar? Neeeej självklart inte! Orka, och efter en halvtimmes förösk gav jag fan i det.. Den ville inte helt enkelt! Arg var jag och försökte få tsg i några vänner, men neeej! Inget svar, suck! Funderade då på att gå och lägga mig och sova bort hela kvällen vid fem... Men kom fram till att jag troligtvis hade vaknat runt en tolv och fått mer ångest så jag lät bli. Biggi ringde å tyckte jag skulle rycka upp mig och ja, det tyckte väl jag med men inte lätt när man är så arg. Kvällen slutade i alla fall med ett besök hos André någon timme.

Idag har jag varit hemma hos pappa, hämtat Kola, skrivit ut cv och lämnat. Var ganska irriterad där ett tag också då det är helt fel tajmat att söka bartenderjobb på små pubar nu... Men när jag kom hem väntade en ganska glad överraskning i mailen, några pass på Kb och därefter ringde jag upp Gabriella från Casino Platina och sa att jag kunde jobba för henne också under december. Så ska dit och prov spela imorgon.

Morgondagen kommer bli lång, ska stå på Sacomässan för EBS 9-16 sen till crown 22.30. Nu blev det fullt ös! Dags att städa lite!

Puss haj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0