Tankar surrandes i skallen

Jaha, som förut sitter jag här och häckar framför datorn. Trött är jag men inte tillrävkligt trött för att gå och lägga mig än och dessutom ska jag hinna ner och kissa Kola innan sovedags. Antar det blir sista rundan så fort jag skrivit klart detta inlägget. Denna dagen har bjudit på en trevlig förmiddag och eftermiddag hemma hos Maria i trelleborg. Lika galet som alltid haha, men kul har vi utan at egentligen behöva göra något speciellt!

Jaha, och ännu en gång surrar tankar runt i skallen på mig. Nu när bartenderutbildningen är klar är det dags att söka jobb, måste dock hämta mitt certifikat först... Ser ut som om jag ska hinna med det på onsdag, det är i alla fall tanken. Sen vettetusan vad som händer efter det här.. Jag borde egentligen göra upp en plan om vad fan jag ska göra med mitt liv, men som ni säkert vet så kastar jag mig in i saker och slänger mig ur dem så jag antar att det skulle vara slöseri med tid på att ens försöka planera vad jag ska hinna med. I och för sig så låter Mallorca till sommaren inte helt fel, å då får jag dessutom resesällskap av Christian. Alltid trevligt och på något sätt lär det nog ändå kännas tryggare att åka med någon. Men ja det är ju mer än ett halvår dit, så kanske hinner det hända en hel del innan dess...

Det som ligger mig närmst i tiden förtillfället är nor EBS reunion i Göteborg den 20:e. Det blir i alla fall helt säket jag, Maria och Dan. Tror faktiskt detta kan bli en kanonkväll, det får jag hoppas i alla fall! Men med rätt sällskap kan det i princip aldrig gå fel!

Usch ja nej emoheten börjar snart ta över å det får den inte göra så nu är det sovedags!

Puss haj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0