Några saker att bocka av



Den här bakfylleångesten hjälpte mig som sagt med att få bukt med en del saker i hjärnan, inte allt men en del. Igår lovade jag mig själv att försöka ta tag i mitt liv. Så idag har jag skickat iväg ett cv till Sthlm, jag har mailat till mitt gamla gymnasium om att få mina betyg översatta till engelska så jag kan skicka iväg dem till London, samt varit hos polisen och fixat nytt pass som kommer inom fem arbetsdagar. Inte illa, nästan så jag faktiskt är lite stolt över mig själv som faktiskt tar tag i det. Men när ingen annan gör det åt en är det bäst att göra det själv, ingen kommer (troligtvis i alla fall) komma fram till mig och erbjuda mig dessa jobb som jag kan tänka mig att hålla på med i framtiden.

I övrigt har jag haft en ganska lugn dag, kanske fortfarande lite nedstämd men det har lättat lite nu. Funderar på att gå och lägga mig i hyfsad tid idag, är så otroligt trött! Förstår inte riktigt varför, men kanske är det för att min hjärna gått på högvarv de två senaste dygnen.

Men för att berätta något kul (för mig i alla fall=P ) så börjar min bartender utbildning nästa måndag. Känns som om det var evigheter sedan den skulle börja. Men nu närmar den sig med stormsteg och det känns jättebra! Ska bli riktigt skoj och jag ska verkligen ge gärnet!

 

Nej nu ska jag lyssna lite till på musik och sedan blir det till att lägga sig. Sleep tight!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0