Morning



Uppe med tuppen idag också, halv sex! Visst är jag lite grym som tar mig upp så pass tidigt? Fast idag var det inga svårigheter alls, jag somnade säkert typ kvart i tio så jag fick många timmars sömn inatt. Skönt. Hade även ett übergrymt gympass, jag svettades så att jag såg ut som en tomat i ansiktet haha! Jag undrade just varför alla glodde så konstigt på mig, men det var ju inte konstig sen när jag såg mig i spegeln haha! Men det bjuder jag på!

Idag är det äntligen fredag, vilket innebär heeelg! Den är efterlängtad som tusan faktiskt! Får se om det blir något läkarbesök idag eller om jag ska ta det i slutet av nästa vecka istället, jag är ledig från torsdag - söndag så kanske mer passande egentligen.. Men ja vi får se. Annars ser det ut som om det ska bli biomys på hemmaplan, eller ja gamla hemmaplan. Lilla lilla Ljunghusen och Höllviken <3. Ibland saknar jag det så mycket! Jo, jag vet att jag inte bor speciellt långt därifrån men ändå, henmma komer alltid att vara hemma! Hur mysigt som helst!

Sen ser det ut att bli lite glöggmingel, julbak och julgodis och lite mer bio på det. Kanske en el städning och tvättning också, men det är inte speciellt skoj så jag antar vi inte snackar mer om det idag ;-)

Aja, hörs säkert senare!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0