Lördag

Lördag igen, och ikväll blir det jobb på KB! Dubbelkollade nyss schemat (har ticks på att kolla mina scheman typ 10 ggr innan jobb för att inte ha missat något eller komma försent) och det stod jag började elva idag, tur jag kollade en extra gång idag för annars hade jag inte varit där förräns halv tolv!

Jobb igår gick väl helt okej, inte suuuper mycket plus men ändå lite och med tanke på att det var 18 så var det förvånansvärt mycket spel. Mia var också förvånad, så jag hade väl tur kanske, eller så är det bara så att jag har en underlig förmåga att charma de söta 18 åringarpojkarna!

Seeg och såå trött idag! Vaknade av att Pink stod och gapa utanför sovrumsdörren, slänger ofta ut henne i hallen när jag kommer hem för hon ska leva jävel i sovrummet annars!!

Fast jag ahr väl hunnit med lite idag, lägga upp de so otroligt eftertjatade bilderna sedan kvällen jag decka å alla andra festa :P Därav jag inte finns med på bild haha! Sen gått en runda, lagat mat och ja chillat. Ser ut som om jag ska ta mig en liten lur såhär innan jobb också så fruktansvärt trött!

Ser ut som om det eventuellt blir en ny dator nu i mars =D Så kanske, kanske, kanske!!! Blir det snart till att börja göra musik, som jag ju snackat så länge om!! Yeeeey! Mars ser lovande ut!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0