Skallebank

Ja nästintill, eller sånt sjult tryck i skallen... vettefan om det är en förkylning som ligger gömd där eller om det beror på annat..hoppas på annat för jag pallar inte bli sjuk nu igen, var ju inte så länge sedan sist!



Har precis kommit hem från pappa, har varit där sedan igår kväll eftersom Pink skulle steriliseras idag, och det gick bra! Den stackarn går som om hon är full nu, men hon verkar ändå må ganska så bra som tur är!

Igår blev där inte riktigt tid för att uppdatera bloggen, dagen började med att mamma hämtade upp mig, vi begav oss till Ikea där det inhandlades svarta handduka istället för de äckliga vita jag haft sen jag flytta in för snart 2 år sedan... De blev liksom lite äckliga påvägen.. av sminket :P, nya lakan och nytt diskställ och kakform! Ja jag äger ingen kakform, eller jo nu gör jag men jag gjorde inte! Jag bakar inte särkillt ofta, men OM jag skulle få för mig att göra det kan det passa bra med en kakform tihi :P.

Efter Ikea stack jag till gymgrossisten och köpte nytt protein whey 80, rent protein enligt Benjamin, litar på dig ;) Har dock inte hunnit testa det än, har väl två-tre proteinare kvar på mitt gamla pulver så vi kör slut på det först!

Sen blev det gymmet, käk och ner till pappa! Å vet ni vad? Jag la mig redan tolv, somna kanske inte förräns halv två men det är ändå klockrent mycket ridigare än normalt! Jag skulle upp vid åtta för att lämna Pink till veterinären, å det gjorde jag! Har varit vaken sedan dess, hade litep owernapp vid tolv dock men ändå:P Visst är jag duktig?

Jaha, sitter och inväntar Maria nu, om hon nu dyker upp hon har inte gett besked än, så vi får väl se, sen ska det städas lite och plocka upp de nya grejerna jag köpte igår =)

Over and out

P.S Det här inlägget skrev jag för ganska många timmar sedan men det fuckade sig.... Så bättre sent än aldrig D.S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0