Tidig kväll

Ser faktiskt ut som om jag för en gångs skull ska gå och lägga mig i tid! Senast halv två tänkte jag vara i sängen och förhoppningsvis somnar jag nog ganska så snabbt, varit en seg dag! Har hunnit med mycket men ändå seg!

Promenaden med hundarna gick bra fast jag frös både händer och fötter av mig, tvättningen gick okej den med förutom att maskinen med svart tvätt fuckade sig och typ allt var dygnsurt... Antar det är så att bo i hyresrätt. Utöver det blev det storhandling på Willys, så nu är kylen fylld med enbart nyttigheter! Fan vad grym jag är på att handla egentligen, så nu ska det hållas god kost! Träningen sket sig dock tyvärr, men ja tar igen det imorgon!

Föressten är det någon som har koll på en piercingstudio som tar emot lärlingar? Jag vet jag kan gå en utbldning på två veckor i england, men därefter behöver jag ändå gå lärling... Så kan jag klara mig på att enbart gå som lärling hade det varit super! India tar inte emot lärlingar så om någon vet någon annan bra i Malmö hade det varit kanon? Alla tips är välkomna!

På tal om kroppsutsmyckning, jag är sååååå sugen på att göra en ny tatuering! Jag har ju tre sedan innan men det är 5 år sedan jag gjorde min senaste! Så känns som om det skulle kunna vara dags nu igen! Jag är så sjuuuukt sugen på typ en ranka med blommor eller liknande på vänster sida, typ upp på revbenen åsså ska den sträcka sig typ över hela sidan! Sen kan det ju diskuteras om det blir too much på mig med tanke på att jag har en på ryggen (dock på högra sidan) och sedan en på magen runt naveln.. Tror ni det blir för mkt? Men faaan vad jag vill ha en sådan!! Gud! Både Danielle och Micheal har tatuerat sig de jävlarna, nästan samtidigt! Snygga har deras tatueringar blivit också! Jag vill ju också haaaa! Gah! Men ja jag antar dte behöver övervägas och sedan hitta en bra tatuerare... Kim lär ju inte vara kvar i Hörby.. *suck*

Nej sovedags!

Kommentarer
Postat av: Sofi

Där jag tatuerade mig finns det en engelsman som även piercar, han brukar ha massa unga tjejer och killar som jag tror går som lärligar där. Studion ligger en bit från trianglen bara. Hör av dig om du vill veta mer.

2010-02-26 @ 10:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0