Dolt nummer

Vaknade för kanske 1½ timme sedan, och mår väl ganska okej idag faktiskt. Lite seg, och funderar på att sola och träna om någon timme. Lite rädd för att mina utslag på magen ska bli värre då de blivit lite mer irriterade bara sådär.. hatar de där utslgen! Tycker de kan försvinna nu!!!!

Någon typ som ringer mig med dolt nummer hela tiden, och jag svarar inte! Har mina misstankar på vem det kan vara och jag orkar inte! Hade det varit något viktigt hade personen talat in ett meddelande på röstbrevlådan, så därför utgår jag från att det inte är viktigt! Ibland ger man ut sitt nr tll fel personer och inte mycket att göra mer än att lära av sitt misstag.

För stunden är jag lite besviken på en del i min omgivning, man blir inblandad i saker som man inte borde bli inblandad i. Drama är inget för mig, för jag ahr levt i drama hela livet, så jag avstår gärna det och jag hoppas ni kan förstå det... Jag vill bara finnas till, det räcker mer än väl för mig, så något gaggande mellan två personer står jag gärna över.

Nu blev det lite emohet där, ber om ursäkt för det men det är något som retat mig lite de två senaste dagarna... så det måste ut på något sätt!

Men men, lite käk kanske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0