FB-nörd

Har lugnat mig lite sedan det tidigare inlägget jag skrev, men kan lätt dra upp mig och bli förbannad igen så ska försöka undvika att skriva så mycket mer om det idag!

Har kommit upp för en stund sedan, lyssnar på lite musik, datanördar mig som vanligt och inväntar jobb ikväll. Etagé som alltid, men det är helt okej! Människorna man jobbar med är underbara och nu efter en månad känns det nästan som om man är en i gänget! Känns verkligen kanon, tack för ni är så söta!

Gårdagen var helt okej fast det var lite folk ute, spelandet gick bra... Flr en gångs skull hade jag inte otur hela kvällen och det kändes faktiskt bra! Har inte haft speciellt bra flyt förra månaden så hoppas på att min otur vänder nu när det är nytt år, jag sa ju att 2010 skulle bli bra så vi får hoppas p ådet ;P.

Har kommit fram till att jag tillbringar för mycket tid på facebook, inget bra. Inte för att jag gör något speciellt där men sidan är igång och jag sitter och spanar runt lite då och då... Å ja snokar kanske man kan kalla det? Nej, borde verkligen försöka göra vettigare saker, men vafan! Jag är fortfarande förkyld så jag kan inte träna.. så jag skyller på det! Alltså får jag facebooknörda mig :P

Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0