London here I come!



Tänkte börja med att be alla mina kära läsare om ursäkt för att det tagit ett tag för mig att uppdatera, men det har hänt så otroligt mycket den här veckan så jag själv knappt hunnit med! Ni vetj u jag berättade om en grej jag hade gjort och att de som gillade mig skulle hålla tummarna?! Tusen tack alla ni som gjorde det för det hjälpte! Det jag gjorde var att skicka in bilder till en modelagency i London, och i måndags fick jag svaret, nämligen att de ville jag skulle komma över på en intervju! Så för gudsskull fortsätt hålla tummarna för mig, snälla!!! Ingenting är ju garanterat än, men jag hade blivit så glad om de vill ha mig! Om inte, så vet jag att jag kommer ha 24 underbara timmar i London anyway =)

Så det jag gjort nu i dagarna är att ringa dem för en tid, och bokat flyg å grejer. Ska dit där på måndag klockan 1 engelsk tid, så det blir då klockan två engelsktid! Fingers crossed, snälla!

Annars, ja det är väl egentligen detta som hänt och som gjort att jag blivit på superhumör! Å Maria, tusen tusen tusen tack för du följer med mig! Vet inte hur jag skulle klara mig utan dig!

Men ja, nej nu har jag inte ro att skriva mer, kommer uppdatering senare eller imorgon!

Puss haj!

Kommentarer
Postat av: Bitcheye

Håller tummarna för dig!!!!

2010-01-21 @ 18:49:56
Postat av: Alice

Taack Dalina :D

2010-01-22 @ 05:15:28
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0