Stoppad av polisenIgår när jag körde hem från jobb såg jag först en polisbil och två polismän precis innan Casinot... Tyckte det verkade lite skumt men tänkte inte mer på det och sen när jag kom fram till stadsbibilioteket blev jag invinkad på parkeringen där! Jag har haft min körkort i snart fyra år men gud så nervös jag blev! Men lyckligtvis var det bara en helt vanlig poliskontroll, så körkort och nykterhetstest! Men man blir ändå lite nojig faktiskt! Jag blir, har bara blivit stannad en gång innan under dessa snart fyra år! Ihh! Men jag var nykter, som tur var :P

Nu har jag gjort en sak jag lovat att göra, och som jag inte vill berätta om riktigt än! Jag är inte klok, men ni kan väl i alla fall hålla tummarna för mig att det kommer gå bra? Fast ni inte vet vad det handlar om riktigt :P Men det gäller mig så om ni tycker om mig lite kan ni ju hålla tummarna, å tycker ni inte om mig skiter ni helt enkelt i det!

Håller just nu på att steka omelett med ingefära och morot i, min frukost! Ja jag vet att klockan är tjugo över sex, men jag vaknade halv fyra och har faktiskt haft ett helgrymt träningspass på 1½ timme så ja, frukost it is! Sen ska jag in i dsuchen och sen våldgästa min kära far! Ska hämta hem min lilla bebis (Kola min lille vovvepåg för er som inte vet) .

Maten kallar å magen skriker!

Puss haj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0