Att ta tag i sitt liv

Efter en tur med Fifflan sitter jag nu här hemma och häckar, det surrar fortfarande lite i skallen och jag känner mig helt utmattad. Får väl försöka mig på att sova om en stund, så håll tummarna för mig att jag inte ligger och vrider och vänder på mig. Hade verkligen behövt sova ordentligt!

Jag ahr världens bästa och underbaraste katt bredvid mig just nu, min lilla Pinkis! Hon passar alltid på att kela ner sig ordentligt i soffan bredvid mig när det bara är hon och jag hemma. Kola lämnade jag kvar hos pappa eftersom jag ändå ska ner imorgon.

Satt i djupa tankar för en liten stund sedan, jag känner att det är dags att börja ta tag i mitt liv och göra lite vettiga saker och kanske till och med börja bli lite vuxen. Dags att börja ta vara på sig själv för en gångs skull, jag har varit dålig på det de senaste åren, så jag antar att det är dags att sätta upp lite mål som jag helst ska hinna nå innan jag är 25.. ja jag vet att jag bara har tre år på mig men kaaaanske kanske har jag turen att lyckas, eller snarare självförtroendet och turen att lyckas!

1. Skaffa en bostadsrätt istället för den hyresrätt jag bor i. Det är kanske en okej första lägenhet men jag känner attjag vill ha en större och genomgående bostadsrätt där jag ändå betalar åt mig själv, istället för att slänga ut pengarna i luften som jag gör just nu.

2. Börja göra min egen musik som gång på gång på gång bara blir uppskjutet hela tiden! Mestadels för jag klyddar till det själv men vafan, jag tror verkligen att det är min grej och om inget annat så vill jag i alla fall ge det en ärlig chans. Annars vet jag ju inte det.

3. Ta tag i min kost ordentligt. Som det är nu är jag värdelös på att äta ordentligmat och att äta regelbundet. Normaltsätt brukar det hjälpa att träna ordentligt, men den senaste tiden har allt sakat ner i hemskt snabbt tempo. Inte okej...

4. Skaffa mig en ordentligt buffert rent ekonomiskt så fort jag får möjlighet, allt kan hända och man vet ju trots allt aldrig när.

5. Försöka ge fan i att krångla till mitt liv hela tiden. Denna punkten lär bli svår att hålla men jag ska ge det ett tappert tappert försök!

Ja... en del punkter en del bra andra mindre bra kanske... Men så hade jag tänkt börja, håll nu tummarna för mig att jag lyckas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0