Smarrigt värre!

Då har man precis landat hemma hos John ensam... Haha nej det är inte så farligt, han bestämde sig för att fixa en ny soffa idag. Han började städa och kände att den soffan han ahde var ganska så äcklig, så in på blocket och hittade en skitsnygg svart skinnsoffa för bara 900 spänn! Ingenting, så nu är han och Wirre på g och spana in den och troligtvis hämta den. Så idag är det jag som blir hushållerska haha!

Vi ska göra en stark thaisoppa hade vi tänkt oss, fast allt blir ju på experiment men å andra sidan ahr man röd chili i så kan man väl knappast misslyckas med att få den stark.. Eller? Aja, vi testar! Till efterrätt ska vi göra blåbär och hallonpaj med vaniljsås, istället för all choklad och chips som vi trycker i oss :P Allt är ju hemmagjort så det kan ju inte bli bättre!

Hmm men allt blir så sent, men ja maten tänkte jag börjam ed runt halvsju så är den nog klar till en halvåtta, det ltåer väl bra? Tills des får jag väl spana runt på fb och kolla vad resterande delar av världen gör!

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0