En tidig fredagsmorgon



Ja eller en sen torsdagsnatt? Fast egentligen är det väl en tidig fredagsmorgon eftersom klockan är långt över 00.00 ;P.

Jag har kommit hem från jobb, käkat lite och kollat vad som uppdaterats på facebook och jag antar att det snart är dags för att nanna kudden några timmar. Innan man ska gå upp, träna, tvätta och jobba! Under hela helgen finner ni mig i baren på KB där jag blandar alla dess möjliga och omöjliga drinkar.

Känns ganska bra att jag ska stå i baren i helgen, känns som om jag mest haft otur i spel den här veckan, ja kanske inte igår då jag fick in 72% vinst men i tisdags backade jag 2000 och både i måndags och idag har jag bara bankat några hundralappar, hoppas på att min otur i spel vänder tills nästa vecka! Gärna redan på måndag för då jobbar jag på Etage!!

Bra musik som spelades av Johan idag, så tummen upp! Tror att anledningen till att jag tycker om att jobba så mycket ute på nattklubbar beror på min kärlek till musiken! Jag kan inte komma på något bättre än musik, det är passande till allt, vare sig du är på strålande humör eller du är nere på botten och krälar och tycker allt är skit, musik hjälper dig alltid! Music rocks my world!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0