Music <3

Jag ahr nästan helt glömt bort min kärlek till musik! Eller nej, inte helt men tanken att börja producera min egen musik! Jag fick tillbaka dne där längtan igår eftermiddags och samma sak idag! Nu är det nog tamigfan dags att införskaffa sig en ny dator och Fl 9 så jag kan sätta igång! Det har hänt så himla mycket nu på sistone så jag bara har skuffat musiken åt sidan, men den kommande månaden ska det bli ändring på det! Hell yeah!

Har suttit och snackat med Danielle och Micheal idag på msn också, och blir det någon möjlighet i Maj så ser det faktiskt ut som om jag ska bege mig över till Uk några dagar! Känns som om det hade varit skönt att komma iväg några dagar sådär, för sen blir det jobb för hela slanten resten av sommarn! Danielle hade väl i och för sig tankar om att komma över också, men kanske blir det smidigare om jag åker över när jag är ledig istället! Aja, vi får se vad nästa månads schema bjuder på! Håll tummarna för i alla fall två dagars ledighet eftervarandra!

Idag... vaknade ganska seg i kroppen och förkylningen sitter nog i... men det finns ändå en liten liten tanke hos mig att gå ner och träna ändå. Jag blev så jävla glad av alla tankarp å musik och england att det ändå kaaanske känns som om jag skulle orka med ett liiiiitet gympass ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0