Partyvecka

Sitter för stunden nere hos pappa i Ljunghusen, lyssnar på några av mina gamla låtar i min gamla gamla dator som fortfarande står kvar här! Sjukt mycket nostalgi! Nästan så man dras tillbaka till tonåren där runt 15-16, det var tider det! Å nu fyller jag snart 22 år, det är inte klokt asså... Men men, än är jag inte så gammal och jag ahr hunnit med en del och mer ska jag hinna med!
Denna veckan kommer det bli mycket firande och fest för min del, jag fyller 22 på onsdag så igår hade jag familjekalas, alla var trötta å sega men tårta och pizza fick vi ner. Imorgon ska jag dricka lite vin och sitta på lilla med några vänner, onsdag då jag fyller år blir det middag med mamma och pappa, jobb på kvällen och sedan lördag då är det fest! Fullt ös medvetslös säger jag haha! Denna veckan är rena döden för min träning.. :P
Gudvad trött jag blev helt plötsligt, vid halvsju imorse var jag ändå riktigt pigg! Men det är väl såhär dags det känns som om man ska trilla av pinnen av trötthet. Ändå ska ja ginom apoteket, handla och träna innan det blir tid över för annat.. suck! Aja... Nu ska jag chilla lite innan jag beger mig hemåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0