Träningsvärket vs Fitness24/7

Om cirka en månad går mitt gymkort ut, och ett i-landsproblem har kommit mig tillhanda. Frågan är nu om jag ska träna kvar på träningsvärket som jag tränat på sedan jag flyttade in till Malmö, eller om det kanske är dags att testa ett annat gym nu.. hmm! Ja asså grejen är den att Träningsvärket harj u byggt ett gym till och där kan man även skaffa ett kombikort som då kommer kosta 3500 kr för ett år. Då kan jag även träna gruppaktiviteter, men då kan jag enbart träna på dessa två gym.

Tecknar jag nytt kort på 24/seven så kan jag träna på alla gym i hela sverige inklusive gruppträningen och det kommer kosta mig kanske 2600 kr för ett år. Dock får jag längre till gymmet men å andra sidan så harj ag tillgång till flera plus att det blir billigare?

Fast å andra sidan vet jag att träningsvärkets gym är bra som tusan och att personalen är supertevlig plus att jag bara behöver ta hissen ner och så är jag på gymmet! Fast sen sparar jag mycket pengar på att välja 24/seven plus att det inte blir dyrare att betala hela beloppet på en gång...


Ja vad gör man?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0