Bloggpaus

Tror det är rätt ord för vad jag hållt på med de senaste veckorna, kroppen har sagt ifrån, mycket jobb, mycket oro och mycket förvirring har det varit i mitt liv de senaste månaderna. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag mått riktigt bra, vare sig fysiskt eller psykiskt på grund av en del olika saker som skett och inte skett i mitt liv.

Allt har gått i ett, nu i ett bra tag. Många tankar har vandrat runt i skallen på mig och jag vet inte säkert hur jag ska hantera dem. Man ska gå på intution, det har jag gjort i många år och på något underligt sätt så har den ofta fått mig på rätt spår. Så jag hoppas den leder mig rätt även denna gång.

Igår var jag på ett särkillt möte, där jag fick klarhet i ganska mycket om livet, en del tankar och funderingar. Jag fick höra en del av det jag haft på känn länge, nästan som en bekräftelse, så nu är det enda jag kan göra är att hoppas att detta faktiskt stämmer... på riktigt!

Natten har varit orolig, jag har sovit dåligt, haft konstiga drömmar och snurrat och snurrat i sängen, därav att jag faktiskt är uppe så himla tidigt, å ja sen gick John för ett tag sedan ocskå eftersom han börjar sju.

Ska strax ta mig en kopp kaffe och om jag kan ska jag slänga mig på soffan en stund och kanske kanske somna om en stund. Annars ska jag försöka städa, träna och gå långrunda med Kola innan jag ska ner till pappa ikväll.

Ursäkta all deppighet, men detta är ett utmärkt sätt att rensa känslorna på, hoppas ni förstår och att ingen tar illa vid sig på något sätt.

//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0