Tihi...

Ja och av någon hemskt underlig anledning hamnade jag vid datorn istället för i sängen... Men ja jag lovar! Snart ska jag sova! Jag har lite ångest att jag ska upp så tidigt fast jag är ledig! Men ja, att vila ut är väl aldrig fel!

Såg föressten Inception för andra gången idag! Den ÄR ruskigt bra, men trots det får jag väl säga att den kanske inte är riktigt liiiika bra som första gången. Men å andra sidan satte det igång flera tankar i huvudet än vad den gjorde första gången. Mm... så om ni bara sett den en gång kan det vara lämpligt att se den igen, ni ska se så mycket mer komplicerad den blir.

Det känns som fredag för mig idag, nog för jag är ledig imorgon och kanske för att det blev pizza och film idag. Som vi brukar göra på helgerna jag och John. Men något som var lite sådär utöver det vanliga var helt klart glöggen. Årets första glögg!


Så nu känns det nästan som om julen är här, fast ja jag vet den är ju ganska så nära ändå. Mysigt! Kanske blir det en helt underbar jul i år? Det känns nästan som om det skulle kunna bli så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0