Inte riktigt på topp

Alla dagar kan givetvis inte vara bra dagar och just idag är ingen bra dag. Inte för att det har hänt något speciellt eller för att någon eller jag betett sig/mig illa på något sätt alls. Men just idag är ingen bra dag helt enkelt. Förutom oron för att dra ut min visdomstand imorgon så känner jag mig otroligt trött, lite småhungrig (vilket givetvis går lätt att åtgärda) , deppig, olustig och ja allt känns helt enkelt lite tungt idag.

Mina förhoppningar ligger i att OM jag bara somnar i tid idag, så kan jag vakna upp pigg och utvilad imorgon med ett leende på läpparna. Ja det är möjligt att det inte finns något leende på läpparna vare sig under tiden eller tiden efter att taden dragits ut. Men innan dess i alla fall.

Men ja, man kan aldrig garantera något såklart, men det hade varit bra! Hoppas att ni andra är på strålande humör i alla fall så alla är lika tråkiga och bittra som jag är idag. Ha en superdag vänner!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch de där dagarna är så jobbiga, vet precis vad du menar. Ibland mår man bara dåligt och kan börja gråta när som helst - helt utan anledning. Det är nästan värra utan anledning, man känner sig bara så konstig!



Jag hoppas du mår bättre snart :) Drick en kopp te med mycket socker i (om du tycker om te) och unna dig nåt gott att äta. Lyssna på din favoritmusik eller se ett avsnitt av Vänner, det brukar alltid hjälpa, litegrann iallafall!



Kram på dig!

2011-04-06 @ 19:04:31
Postat av: B2!!!! Varför så deppig?? Jag trodde vi hade en bra dag idan haha :( du ska ju tänka som jag B2 och jag är ju glad :D!

2011-04-06 @ 22:08:10
Postat av: Alice

Tack söta du vem du nu än är! Dagen tycks sitta i lite idag, men jag hoppas att det lättar snart! Det är som du säger man känner sig så himla konstig och det värsta är ju faktiskt när det inte finns någon som helst anledning till att man mår så!



Hoppas du har en fin dag idag!



Många kramar!



Åh B1! Det hade vi så hiiiimla mysigt hade vi på jobb gumman! Jag vet inte riktigt vad som hände. Ibland är man väl inte på topp bara =(. <3 Men du å jag till helgen!!



Pussss!

2011-04-07 @ 06:28:00
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0