It's my life


Precis när jag flyttat in till Malmö fann jag den här underbara låten på gymmet. Än idag älskar jag den och blir på så gott humör man kan. Idag är det lite svårare eftersom värken kommer och går hela tiden, men inte så mycket att göra åt saken än att hoppas på att det snart går över.

När jag satt här och häckade så hamnade jag på studera.nu, tänkte jag skulle ta en dubbelkoll på vilka andra möjligheter den fanns förutom malmö. Jag hittade en annan typ av kriminologutbildning i Halmstad. Inte samma och om jag får möjligheten att välja hade jag nog hellre valt den i Malmö. Meeen jag känner ändå att jag hamnar inom samma område it-tekniker blir jag då. Så jag får gå igenom människor datorer eller kolla upp vem de talade med vid vilken tidpunkt etc. Jag hamnar på samma ställen. Så jag sökte den också, men som andra val. Första prio är självklart lilla Malmö. Men att komma ifrån Malmö har säkert sina fördelar också! Jag tar det som det kommer och när det är dags. It's my life ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh Halmstad är en så fin stad, och grym studentstad har jag hört från vänner som pluggar där! :)

2011-04-11 @ 18:49:12
Postat av: Alice

Vad härligt! Då gör det kanske inget om jag hamnar där ändå =)

2011-04-11 @ 19:17:20
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej det är lite vad man känner för själv! Om man vill bo ifrån familj, pojkvän o vänner och så! Men man skaffar nya vänner jättesnabbt och fördel för dig är ju att Halmstad inte är långt ifrån Malmö. Tar ju bara 1,5 timme till Malmö knappt! Jag har kusiner där, helt underbart mysig stad!

2011-04-11 @ 22:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0