puh!

Än så länge så har jag hunnit med en del. En powerwlak med vovvarna på lite mer än en timme, äta frukost med min fina mamma på Melvins kaffebar och därefter var vi och hälsade på min mormor på Fridhemmet. Hon har varit dålig nu i två veckor och de senaste gångerna har hon verkat sämre. Så en glad överraskning idag var att hon satt uppe och pratade på, inte riktigt som vanligt men betydligt mer än senast! Så en tyngd från bröstet släppte litegrann!

Efter det var det dags att städa... Jag har ignorerat den misär jag levt i i säkert fyra veckor. Ja alltså jag har ju haft ont och varit sjuk etc etc... Så nu är halva lägenheten klinsikt ren! Imorgon tar vi den andra halvan! Underbart!


Mitt vanliga headset är trasigt så det fick bli mina grymma hörlurar... Tur ingen såg mig ;)

Med lite bra musik på så gick städningen hyfsat fort. Kom även på mig själv med att dansa runt i källarn när jag skulle slänga skräp.. Haha! Jag tror ingen såg mig annars hade de nog trott det slagit runt riktigt i skallen på mig :P

Men nu blir det en ny tur med hundarna och sen ska jag duscha och börja så smått med att göra mig iordning för kvällen. Mat och bio! Mysigt! Trevlig valborg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

snyggt med hörlurarna! ser riktigt rutinerad ut ;)! Trevlig valborg till dig också! Kram!

2011-04-30 @ 17:39:21
Postat av: Alice

Haha ja då kan du tänka dig hur rutinerad jag såg ut när jag dansade i källaren haha! Tack så mycket! Kramis!

2011-04-30 @ 18:29:55
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha, ja det måste varit en rolig syn =)! rolig du är haha! Vilken film blir det för er ikväll? Bio är så mysigt och jag säger alltid att jag borde gå oftare... men ändå blir det aldrig så!

2011-04-30 @ 18:34:34
Postat av: Alice

En ganska ny film som heter limitless, en thriller! Man ahdei nte så många och välja på idag, för en del gick ganska så tidigt! Men den verkar bra! Haha aw, men du får ta det en kväll när du känner att du vill göra något men inte orkar festa! Funkar hur bra som helst!

2011-04-30 @ 18:41:37
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0