The sun is shining

Har suttit ute lite i solen för att ta igen mig idag, men det var inte sådär superskönt eftersom det blåste rätt så kallt. Så nu får jag sitta inne och vila upp mig resten av dagen. Känns så tråkigt att inte kunna jobba pga den där hemska gamla visdomstanden! Jag som trodde det bara skulle kännas en två dagar efter... tji fick jag! Förhoppningsvis kan jag ta mig till jobb imorgon och känna mig hyfsat okej. Ska dock till tanlkaren 07.00..igen. Det känns nästan som om man är världens äldsta människa med världens sämsta tänder. Usch! Man får väl hoppas att man slipper mer besvär framöver..
Snart är det påsk så jag tyckte det kunde vara passande med en fin påsklilja från pappas trädgård! Jag tror att jag är en liten skogsmulle egentligen.. :P Har kommit fram till att jag trivs så underbar bra i naturen! Ännu bättre hade det varit om jag haft en systemkamera! Tänk så fina bilderna varit då? Aja, tids nog ;)
Hoppas ni har en trevlig tisdag, så hörs vi senare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hihi det är väl skönt att vara skogsmulle! Jag har också funnit det lugnet i min kära pojkvän, följer ofta med och fiskar och tältat några dagar. Typ världens mysigaste att vara osminkad , springa runt i bikini och gummistövlar och laga mat på stormkök och ligga i hans lilla båt och sola. Älskar det!! :) hoppas du blir tandfrisk snart!!!

2011-04-19 @ 13:51:52
Postat av: Alice

Jag instämmer! Skogsmullar är bäst haha! Kanske inte alltid dock, men överlag så älskar jag naturen. Speciellt nu när det är så underbart väder ute!

Tack du, den känns hyfsat bra idag! Så hoppas hoppas hoppas! :D

2011-04-19 @ 18:03:50
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0