Uppe med tuppen

Idag var jag uppe redan 06.15 för ett (förhoppningsvis)sista tandläkarbesök för iår. De sa jag hade fått hål i tanden bredvid visdomstanden. Den hade liksom växt in i den och därför var den tvungen att dras ut! Så ja upp med tuppen, borsta tänderna ordentligt och på medk kläder och ner i garaget.

Fördelen med att gå till tandläkarn så tidigt är att det fanns hur många parkeringsplatser som helst. Så jag hittade en parkering direkt och fick lov att stå där till 08.00 utan att det kostade något. Gött mos!

Väl inne hos tandläkaren tog de en ny röntgen där de kunde konstatera att de trodde att min tand skulle klara sig utan lagning. Tack och lov för det! Jag är ju fortfarande otroligt öm i munnen eller ja det är bättre nu men tänk om där skulle hamna massa skit och grejer i kratern igen? Aja förhoppningsvis slipper jag det nu!

Så det blev en tidig morgon idag, i eftermiddag ska jag äntligen tillbaka på jobb! SKa faktiskt bli skönt att göra lite vettiga saker om dagarna! Det behövs verkligen! Sen ser det dessutom ut som om jag är ledig imorgon! Yeeey!

Ha nu en underbar dag kära ni! Så avslutar jag med Jonas och BB-deltagarnas låt! Den är ju lite medryckande får man väl erkänna :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0