Hyreskontrakt påskrivet

Fick faktiskt ett tips av en gammal klasskompis om att ta bort bilden.. Jag tänker mig inte riktigt för ibland. Man vet ju aldrig vem som kan få tag i ens fyra sista siffror faktiskt, så det var snällt! Jag är inte riktigt med idag, det har ju hänt en del som jag inte förväntat mig samtidigt som dagen varit tung..
Så är det ibland, men nu är det påskrivet i alla fall! Hej Halmstad!

Kommentarer
Postat av: C

Såg att du tog bort inlägget där jag kommenterat, men verkligen - vad kul för dig att det gått så fort och att du fått en lägenhet! Helt sjukt måste jag säga, det brukar inte gå så fort i studentstäder! :) Hoppas du mår okej med tanke på din dag. Kram!

2011-08-18 @ 22:00:14
Postat av: Alice

Oj det såg jag inte ens C! Men jag blev nojjig när han snackade om mina fyra sista siffror :P. Tack så mycket! Jag är superduper glad! Dock får jag ju pendla ett tag som det ser ut nu i alla fall, men sen är den ju min! Hur länge jag vill!



Jag hade tur, kontakter utgör allt :) Jag mår helt okej tjejen! Hoppas du också mår bra! Kramis!

2011-08-19 @ 08:04:03
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: C

:) får hoppas att du slipper pendla för länge! Det är ändå en liten bit fram och tillbaka varje dag! Du kommer stortrivas i Halmstad tror jag. mina kusiner bor där och jag verkligen älskar staden! Ha några vänner som pluggar där och det ska vara en riktigt bra studentstad också! Så lucky you :) hoppas du och din vän får b härlig kväll på festivalen!

2011-08-19 @ 10:19:33
Postat av: Alice

Ja jag hoppas det också.. Som det ser ut idag så är det i tre månader... Men jag hoppas hoppas hoppas att de som bor där nu kan tänka sig att flytta innan! Åh vad härligt att höra! Jag ska dit på måndag när jag har upprop och kolla läget lite mellan allt flyttandet! Sen är det städning som gäller för hela slanten resterande av nästa vecka!



Tack så mycket C! Hoppas du också får en trevlig kväll vad du nu än ska hitta på :)

2011-08-19 @ 11:12:12
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0