I den gula dörren ska jag flytta in på lör...

img_2089 (MMS)

I den gula dörren ska jag flytta in på lördag redan! Besiktning på lägenheten på torsdag då jag får nycklarna dit och därefter är jag Halmstadbo! Märkligt! Snart är min gamla lägenhet tömd på allt och onsdag-torsdag ska jag och mamma städa här! Jag hade visst ändå turen på min sida litegrann!


Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Vad har jag sagt om negativa tankar? Det säger bara pang bom....så fixar det sig. Tur du har en mamma som är mrs fix...fast denna gången ...blev det inte riktigt som jag tänkt....det var ju en lägenhet till mig.....och så blev den till dig i Halmstad istället. Finns säket en mening med det också....Lycka till Snäckan! :):)

2011-08-22 @ 20:50:34
Postat av: Maria

Åh vad kul! Kommer säkert bli hur bra som helst :) kram

2011-08-22 @ 22:48:14
URL: http://mariamelon.com
Postat av: C

Oj vad snabbt! Men är det den lägenheten du skulle ha från början som du fått redan? Kul för dig! Hoppas du får en grym inspark, det är så roligt att lära känna alla nya den veckan :)! Kram

2011-08-23 @ 10:08:32
Postat av: Alice

Mamma: Jo jag vet, men man kan aldrig veta det till 100 % faktiskt, så det så :P Ja det varj u en himla tur för mig för annars hade jag fortfarande haft massa panik! Love u mammi! <3



Maria: Ja det tror jag också! Mycket på en gång bara!



C: Ja verkligen! Jag skulle ju inte fått den förrän 1:a december egentligen så jag är superduper tacksam! Skolan kör ju inte igång förrän på måndag och då är jag inflyttad! Så jag hade en himla tur! Åh tack så mycket, dock missar jag nollningen för jag flyttar från min egen lägenhet och här är totalkaos just nu haha! Dock börjar det ju eka mer och mer här så där finns väl inte så mycket kvar än! Hoppas du har det bra och njuter av din ledighet! Kram!

2011-08-23 @ 11:00:10
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0