Jag är trött samtidigt som jag inte är trö...

Jag är trött samtidigt som jag inte är trött.. Lite sådär märkligt, fast jag är ju lite märklig som ni kanske märkt..? Fick mycket i huvudet nu igen. Jag vet inte om jag är konstig i mitt tanke sätt, snälla ni berätta om det skulle vara så. Just nu står jag inför en extrem stor förändring i mitt liv. Jag flyttar ifrån min trygghet i lilla Skåne till ett helt nytt liv i Halmstad. Givetvis är det spännande, men mest av allt är det riktigt läskigt! Jag tänker på detta cirka 90% av min vakna tid. För varje dag som går kommer jag en dag närmare mitt nya liv, som jag än inte vet hur det kommer bli?! Är jag då egoistisk som tycket att min omgivning borde ha lite förståelse för mig? Jag är kanske inte riktigt som jag brukar och kanske är jag inte lika glad heller, men å andra sidan blir jag också hemlös om 20 dagar? Ja jag kanske kan pendla men det är inget hållbart i längden. Ibland känns det som om världen kräver väldigt mycket av mig, speciellt just nu och jag kan inte hjälpa det men jag blir besviken. Jag blir faktiskt det, vare sig det är rätt eller fel...


Kommentarer
Postat av: sofie bäcke :)

hihih :D



Var gärna med på min frågestund ! klicka bara på min blogg !

Alla som frågar får en länkning ! :D



Kram !

2011-08-07 @ 22:57:12
URL: http://sssssofie.blogg.se/
Postat av: Niles

Hallå! Dags för tävling igen! - Dagens blogg! Tävlingen avslutas den 8:e Augusti 22:00. För att delta kommenterar du helt enkelt! Ha en fortsatt trevlig dag!



http://dirtyhome.blogg.se/2011/august/tavling-dagens-blogg.html

2011-08-07 @ 22:59:07
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: Anonym

Låter jobbigt om din omgivning inte riktigt kan förstå hur du känner. Tycker att de får ta sig en funderare! Det är för dig det blir svårast eftersom det är du som måste lämna allt här hemma..! Tänker på dig, hoppas allt löser sig snarast med lägenhet för då blir du nog lite lugnare :). Kram!

2011-08-07 @ 23:06:13
Postat av: william

fin header:D



vad tycker du om min Top 10 lista på dom bästa serierna:D?

2011-08-07 @ 23:24:12
URL: http://cookieboy.blogg.se/
Postat av: cecilia -nyinflyttad i usa

jag sitter i samma situation.. flyttade precis till usa... men jag är nervös..för att inte veta hur man kommer trivas osv..

2011-08-07 @ 23:38:21
URL: http://ceeece.blogg.se/
Postat av: dagensblog

nu har jag startat en blogg som ENDAST är till för att uppmärksamma bloggar,kanske din?



ursäkta om detta inte är något som intresserar dig!



HadeGött!:D

kram



2011-08-07 @ 23:38:38
URL: http://dagensblog.blogg.se/
Postat av: HANNA

dagens blogg? :)



http://hannalovisasol.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-2.html#comment

2011-08-07 @ 23:40:20
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
Postat av: Susanne

MEEEEEEEEEEEEN va är de för fel på folk?? hon skriver ett ledset inlägg och vill ha stöd så är de en massa stolpskott som vill att man ska kolla deras bloggar osv osv!! GE ER!! de e väl FÖRFAN de sista hon behöver. Vi eller iallafall JAG skiter i eran dagensblogg tävling! ååh arg jag blir!



Så förlåt alice. nu till min kommentar som jag tänkte skriva från början, innan jag läste de andra onödiga kommentarerna! :p



- Jag tycker du ska fundera ut hur mycket mer tid och ork det kommer krävas av dig om du blir kvar i malmö. Kommer de bara bli jobbigt? eller kanske de bara kommer vara en trygghet?

Nu har du ju sagt upp lägenheten, men Malmö är full av lägenheter vilket inte halmstad verkar vara...

Eller det är så de kommer ta för mycket på krafterna att pendla??

bara ring, eller så ses vi om du vill ha någon att bolla idéerna med. Tillsammans kanske vi kommer på ngt riktigt smart... vem vet :D? <3

2011-08-07 @ 23:46:49
URL: http://susannejeppsson.blogg.se/
Postat av: MOlly

Kolla min blogg, Kommentera om du vill gästblogga



Kramisar



Ska vi köra länkbyte?

2011-08-07 @ 23:51:05
URL: http://moollyyss.blogg.se/
Postat av: ladylawl

Jag läste din blogg,,kolla blocket,se sedan får du ringa runt lite till olika hyresvärdar. Har du kolla om det finns rum att hyra? kollektiv att flytta in så länge..

Lycka till,,

2011-08-07 @ 23:54:14
Postat av: Maria

Usch, jag tycker så synd om dig. Verkligen! Önskar att jag kunde hjälpa. Jag hade ju det ungefär likadant för bara några månader sen. Men tänk positivt så är det iaf lite lättare, det är allt jag kan säga. Och ja, att det kommer ordna sig såklart. För det kommer det ju så som du kämpar på och letar. Skam den som ger sig! Kram

2011-08-08 @ 00:08:17
URL: http://mariamelon.com
Postat av: Alice

Anonym: Tack för stöd kära du! Jag hoppas också folk kan ta sig en funderare.. Lite i alla fall! Hoppas också på en lägenhet snart, då känns det hela mycket bättre! Kram



Susanne: Du är väl för söt gumman! Jag tror jag slutar tidigt imorgon, vad säger du om en kaffe? Jag behöver dessutom spana in en klänning på H&M så du kanske vill vara smakråd? Om du kan :)



Jag tror Halmstad blir bra, bara det löser sig med lägenhet. En jobbig stress jag har inom mig konstant.. Segt. Men vi kan prata mer o mdet när vi ses <3



Ladylawl: Tack du för omtanken! Jag ahr kollat runt lite överallt och hört av mig till alla hyresvärdar.. Det är inte så enkelt, ännu svårare blir det med kollektivt när jag har både hund och katt tyvärr :( Men ja det löser sig säkert på något sätt :)



Maria: Du är så söt Maria! Tack för allt uppmuntrande! Klart det ordnar sig, det är bara frågan om när. Jag gillar inte att ha saker oklara. Just nu är det ju en stor stress.. Om du håller tummarna för mig lite så kanske det går bra! kram på dig!

2011-08-08 @ 10:26:52
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0