Jag glömde nästan..

de absolut underbaraste människorna som finns i mitt liv just nu! Jag har varit helt uppe i tårar, ilska och irritation hela dagen.. Ja förutom de timmarna jag spenderade med Susanne och Cassie förstås! Att jag nästan glömt er, de människor som betyder absolut mest i mitt liv! Under hela dagen har ni funnits där för mig och stöttat mig och försökt förstå mig i allt! Jag älskar er något enormt jag tror inte ens att det går att beskriva. Ni är fantastiska och jag har fått den underbara äran att lära känna er, gud/ödet/vadnivillkalladet måste haft ett gott öga till mig när han gav mig människor som er omkring mig. Tack för ni finns mina änglar, ni betyder allt för mig. Jag må glömma säga det men så är det och varje dag skattar jag mig lycklig för att jag har er.







Kärlek till er alla och tack för ni finns för mig!

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Vi har haft precis lika stor tur som fått lära känna dig! Du är en stor del av mitt liv! Och vad som än händer så finns jag alltid vid din sida!! <3 själsfrände, syster ;) och bästa vän!!!! Ja vad du än är så är du älskad i massor!!

2011-08-09 @ 21:11:40
URL: http://cassandraholmstrom.blogg.se/
Postat av: therese

gå in på min blogg och va med i min tävling där du just nu kan få välja mellan ett utvalt armband och en valfri earcuff, gå in här http://lifeoftessy.blogg.se/2011/august/tavling-vinn-ett-smycke-fran-xenobiadesign.html och läs mer! :D

2011-08-09 @ 21:26:55
URL: http://lifeoftessy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0