Laundryday

Ja lite i alla fall. Har kört in fyra maskiner och sen får det vara bra! Orkar inte ta hela lördagskvällen till tvätt för så ofantligt roligt är det då inte. Inte i mitt tycke i alla fall!

För att fira att det är helg och döva mina sorger idag firar jag med en Baileys hasselnöt! Smaskig! Om ni inte smakat den så bör ni absolut göra det för den slår nästan originalet! Det ni, så en inhandling om man gillar likör är helt på rätt plats. Belive me.

Idag är jag inte riktigt på g.. Jag tycker inget riktigt klaffar? Jo visst har jag kommit in på skola och visst blir jag av med min lägenhet, men sen då? Jag får inga erbjudande, eller ja hittentills har jag inte fått det och då söker jag ändå aktivt. Visst jag är en aning kräsen men å andra sidan vill jag inte flytta runt med en kartong i hela Halmstad i tre år? Jag vill ju landa på ett ställe och sen får det bli mitt hem de kommande tre åren? Fan också.. Jag är inte med på att dela med främlingar eller hyra i andra hand där man kanske måste flytta efter 3 måander. Sånt liv orkar jag inte. Inte alls.

Jag vet många av er tycker jag får skylla mig själv, för så kräsen kan man ju inte vara för så gör ju så många andra. Ja men jag kommer inte göra så. Jag har mina husdjur och de är som mina så barn hur märkligt den än må låta och jag lämnar dem aldrig! Då får jag ta smällen att pendla, men sen kommer frågan hur länge man orkar det egentligen? Innan det går käpprätt åt helvete? Ja jag är ju inte som alla andra, och det har jag accepterat.. Jag vill ha allt klart innan och skiter det sig så struntar jag i det helt enkelt.

Tolka nu inte detta som om jag skulle strunta i att studera. Det hade jag inte tänkt mig, men om saker och ting inte börjar rucka lite mer på sig uppe i Halmstad så vettefaaaaan hur det ska gå. Kanske bra ändå? Ja vi får väl la se. Jag hoppas gud är på min sida och hjälper mig med detta.. Om det nu är meningen jag ska till Halmstad. Ödet/gud/vadninuvillkalladet verkar vilja ha mig i Halmstad eftersom det inte är första gången jag kommer in där..så vart är hjälpen? Eller så kommer den när jag minst anar det..? Så fall önskar jag mig det innan den 1:a september? Deal? Inte? Nehe.. okej förlåt..

Njut nu av denna underbara lördag, det ska jag också strax göra! När tvätten är klar och jag druckit klart baileysen så beger jag mig hem till familjen Drakfelt för lite myspys! Hörs sen eller imorgon!


Jag kan se glad ut tröts min lilla ångest som kommer då och då..



Absolut en god investering :)

Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Jaja! Tänk...på att det du håller på med löser sig ...om....du tänker djupare är det bara petitesser :(

2011-08-07 @ 07:48:47
Postat av: Alice

Njo fast det är lätt att säga när man inte själv är där... Så är det ju.

2011-08-07 @ 13:46:55
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0