So many girls in here were do I begin

Njä, så är det kanske inte riktigt. Men det kunde varit haha, men sen å andra sidan så är jag inte lagd åt det hållet så det hade inte spelat någon större roll.

Segisen är seg idag. Men jag ahr varit hyfsat effektiv nu när jag jobbat ensam. Passat på att kolla runt på ytterligare boende, sen att det än så länge inte gått så bra är en sak. Att tjejen jag skulle prata med på en fastighetsförvaltning är på semester en vecka till gjorde att det segade till lite.. Men jag ska på det igen! Men inte idag..

Jaha, annars är det lugnt ute på ön idag. Solen skiner så jag misstänker att de flesta är ute på stranden och gottar i sig av det underbara vädret! Hade jag också gjort om jag var ledig, men det är jag ju dessvärre inte.. :(. Inte helt ledig förrän på söndag. Men å andra sidan har jag bara åtta arbetsdagar kvar här efter idag. Så jag lär ju överleva..förhoppningsvis. Även om det kommer bli mycket fysiskt arbete ett par dagar.

Jag kan bara tänka mig hur mycket skit jag faktiskt samlat på mig under de snart 3,5 åren jag bott på Mariedalsvägen. Inte klokt, tänk att jag bott på samma ställe så länge? Kan vara skönt att börja om lite på nytt i en ny lägenhet faktiskt. Man blir av med en massa gammalt skit och lär väl om jag känner mig själv rätt samla på mig nytt istället. Men vad tusan gör det?! Mycket som ska bytas ut också.. Soffa.. bokhyllor, kanske matbord? Men ja.. En del av det får följa med upp sålänge. Sen blir det blocket i Halmstad för hela slanten haha. Något nytt lär jag inte ha råd med som student. Ja om jag inte vinner det där på lotto som jag fått på känn att jag ska göra så småningom!

Hoppas ni är ute och lögar er i solen som vi skåningar säger ;)

Puss å kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0