Blää

Usch vad det är tråkigt att vara ensam hemma och inte helt kry.. suck. Aja, så kan det ju också vara ibland. Som sgat tror jag mycket beror på stressen inför flytt och skola. Jag ahr liksom bara inte fattat det än, men det kanske kommer?

Om inget annat så ska jag i alla fall åka till Magaluf nästa lördag med mamma mus, ska bli skönt att få slappa lite. Känns som om jag inte kommerk unna göra det hemma. BTW, om någon av er skulle ha lägenhets tips i Halmstad så är de mer än välkomna.. Jag håller ögon och öron öppna! Gärna en tvåa, fast alla tycker jag är heltossig som vill ha en tvåa där. Men å andra sidan kommer jag bo där i tre år så jag vill ju helst ha något att kunna kalla mitt hem där under tiden.. Dessutom är vi ju fyra som kommer bo där permanent.. Jag, kola, Pink och Molle (min ensamme stackars ökenråtta). Sen hoppas jag givetvis på många härliga skånebesök!


Kommentarer
Postat av: maria

antar att du redan har typ googlat ihjäl dig efter lägenheter. om inte annat kan du kika här och gå igenom hemsidorna:http://www.hitta.se/SearchPink.aspx?vad=fastighetsf%f6retag&var=Halmstadhoppas att ditt magont går över!!

2011-07-15 @ 22:15:03
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: maria

om inte länken funkar så skriv "fastighetsföretag" i sökrutan ;)

2011-07-15 @ 22:16:02
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Aw gud så söt du är!! Tack så mycket! Jag har varit där, men inte fått tummarna loss att börja ringa än! Ska ta tag i det mer nästa vecka. Jag blir så ledsen av det bara haha! Tusen tack fina du! Kram!

2011-07-15 @ 22:19:45
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0