Dagens motion?


Jag känner mig inte riktigt på g idag. Jag vet inte om det beror på det gråa trista vädret, att jag jobbar hela helgen eller om jag rört på mig för lite den senaste tiden? Träningen har ju blivit lidande nu när jag haft muskelinflammation och märkligt nog kan jag känna av den litegrann ibland. Men inte alls som förr! Jag har inte vågat jogga på snart tre veckor, men det känns kanske som om det får bli så idag? Annars lär jag inte orka någon träning alls och med tanke på hur mycket mat jag åt igår så går det inte att undvika..

Btw så har jag för första gången på tre år gjort tvättmissen alla ska göra någon gång. Nej jag hade ingen röd strumpa i vittvätten.. Däremot så fanns tvättnyckel ledig igår när jag kom hem efter födelsedagsfirandet.. För att slippa gå upp klockan sju så började jag lägga in maskiner tills det att jag inte längre kunde hålla ögonen öppna. Det gick hur bra som helst fram tills jag skulle ta upp kläderna från centrifugen..  Ja jag erkänner de hade legat där några timmar och jag ÄR korkad. En del av de vita kläderna hade chockrosa färgklickar lite här och var. Någon strumpa, någon handduk och en jobbtröja var totalt nerfläckad! Som tur var klarade det mesta viktiga sig. Någon hyfsat ny vitlångärmad blev lite missfärgad. Men inte något viktigt! Speciellt inte min vita fina långklänning! Tack för det!

Vad har jag då lärt mig av detta? Jo blanda inte vitt med någon annan färg i centrifugen OM det eventuellt ska ligga där några timmar.. Eller blanda aldrig vitt med någonting annat alls.. Aldrig någonsin..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0