Dagens tips

Nu när jag så småningom ska flytta till Halmstad slog det mig att det var dags att spana runt efter lite nya extra jobb. Jag har inga tankar på att jobba extra i Malmö när jag är tillbaka utan vill då bara passa på att njuta av min skånetid!

Jag hittade en jättebra ny (kanske inte så ny, bara jag som tyvärr missat den!) sida att söka mitt blivande jobb på, nämligen Spray jobb. Men eftersom jag tänkte flytta till en ny stad tyckte jag att det var dags för ett helt nytt cv. Jag är så trött på mitt gamla och jag vet inte, men det känns lätt som att man kan fasta i ett gammalt stuk. Det svåra kan dock vara att börja om från början och skriva ett nytt, bra och fräscht cv. Därför har Spray jobb gjort en cv-guid man kan kolla på med massor av bra tips på hur man kan skriva det där utstickande cv:et. Enligt mig en superbra guid! Spana in den och berätta för mig vad ni tyckte sen?

En annan sak som är bra med Spray jobb är att när man gjort klart sitt cv så kan man ladda upp det på deras hemsida och därefter bli sökbar för företagen. Som ni kanske vet är det numera ganska så vanligt med så kallad headhunting, alltså att ett företag själv aktivt letar efter rätt person till jobbet som ska tillsättas. Så för att inte missa sin chans råder jag er att ladda upp det där också! Kanske är det drömjobbet som hittar dig ;)

Så, så fort jag landar i Halmstad och får ordning på lägenhet, pluggande och vart jag befinner mig ska jag absolut använda mig av Spray jobb för att hitta mitt nya extrajobb.

Kommentarer
Postat av: maria

vilket bra tips! det ska jag kolla in :)

2011-07-15 @ 22:11:41
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Gör så =)

2011-07-15 @ 22:13:43
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0