För ett år sedan..

Satt ock spanade bland mina gamla inlägg, tänk vad mycket man skriver? Inte klokt! Hur som helst så det inlägget ja gskrev för ett år sedan handlade om när jag brände ut mig pga nattjobben. Att jag ignorerat alla de konstanta varningstecken min kropp gett mig och hur det faktiskt kändes att gå in i väggen. Läskigt...

Jag tror att jag på ett år faktiskt lärt mig att lyssna hyfsat mycket på kroppen. Dock tror jag att jag kommit till den insikten att jag överlag ÄR klar med alla nattjobb. Jag är klar med att spela Black Jack om nätterna, där man både blir svuren till och folk beter sig odrägligt, spiller drinkar på borden och är allmänt dryga. Jag är nog klar i baren också..tror jag. Alla fyllekajjor som ska beställa mer, alla gäster som gnäller för att det tar tid.. herregud har du inte tid att stå 4 minuter i baren innan det är din tur eller?

Än idag så sover jag inte ordentligt när jag jobbat natt. Jag har ju hoppat in lite extra på KB nu de senaste månaderna, men sömnen har blivit lidande. Dessutom har det tagit mig två dygn att återhämta mig. Så kanske är min kropp klar med nattjobb, kanske jag också. Jag tror det i alla fall.

Hursomhelst, mitt gamla inlägg kan ni läsa här.


Kommentarer
Postat av: Nikki

Snygg design du har fått Alice, gjort den själv=)?

Grattis ännu en gång för du kom in i Halmstad, All lycka till dig :-)..

2011-07-19 @ 17:24:50
URL: http://nattstad.se/nnikkis
Postat av: Alice

Tack så mycket! Nej det är en kär vän till mig som fixat och trixat! Jag är helnöjd! Aw tack så mycket! Såå läskigt att bli vuxen kan du tro! Puss på dig!

2011-07-20 @ 11:33:52
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0