Morgonstund har guld i mun

Sådär då är klockan just nu 06.13, jag är redan på jobb. Ja jag borde ju vara här också eftersom jag börjar 06.00. Jag har utfört alla sysslos som ska utföras, samt satt igång en maskin vittvätt, så jag ahr något att jobba i resten av veckan.

Som vanligt lyssnar jag på mina oldies. Jag gillar det såhär dags på morgonen för även om det är fullt ös så är det ändå¨lite dämpat på något sätt. Underbart och glatt! Jag är lite småirriterad såhär på morgonen ändå. NJo jag vet man kan tro att jag blivit en gammal hagga, och kanske är jag påväg! Inte vet jag...

När jag skulle lägga mig var det fullt ös på vår gård och trots att jag bor på åttonde våningen så stiger ljudet uppåt. Det var höga röster skratt och skämtande.. Ja tillslut så somnade jag men vaknade 03.09 av att en av brudarna står och skriker nere på gården. Ja, just det en måndags natt klockan 03.09 står hon och skriker att sin 20-åriga vän är ett svin och hur förbannad hon är för hon trillade faktiskt! Ja hon trillade och slog sig och han vände sigi nte ens om för han pratade i telefonen. Ja ni hör ju själv hur det låter.. Jag tror de höll på i 20 minuter innan brudjäveln höll truten! Drick inte sprit om du inte kan hantera det, vi andra pallar inte höra din sorgliga och tråkiga historia..

Men trots den högljudda natten så vaknade jag hyfsat utvilad. Kanske var det, det underbara vädret och den strålande solen som gjorde att jag kände mig pigg! Jag vet faktiskt inte. Den senaste tiden harj ag inte riktigt känt mig utvilad och jag misstänker att jag om en timme eller två kommer vara ganska så nannig..igen!

Hoppas ni passar på att njuta ute i det underbara vädret!


Kommentarer
Postat av: chanette

SV: tycker jag absolut du ska testa att göra.. den e inte så svår att göra och den imponerar



hi hi cool bild sist.. nice då folk vågar bjuda på sig själva

2011-07-12 @ 07:15:26
URL: http://tartpalatset.blogg.se/
Postat av: maria

fattar inte hur folk tänker. man behöver inte bli blåst och högljudd och störa sina grannar bara för man e full! då ska man inte dricka.

själv vaknade jag av att min idiotgranne började spela gitarr halv två i natt :(

2011-07-12 @ 11:19:54
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Åh härliga grannar vi har.. Nej man blir så trött alltså.. Men men vad ska man göra, blir det för tokigt får man säga ifrån. Jag är ändå ganska tolerant kan jag tänka mig.. Är det samma granne som festar konstant?

2011-07-12 @ 11:45:37
Postat av: maria

ja, det e han. han e så jävla läskig. vågar inte säga till honom. tror han är påtänd rätt ofta.. vet liksom inte vad han kan få för sig att göra :/

2011-07-12 @ 16:19:30
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Oj så hemskt! Jag tycker verkligen synd om dig.. va försiktig så det inte händer något :( Kram!

2011-07-12 @ 20:32:07
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0