Sommar, sol och träning!

Sov sådär inatt, hade svårt att somna ordentligt. Så är det vissa nätter, men ja slutligen lyckades jag. Står just nu på jobb och här ska jag vara tre timmar till innan det är dags för mig att gå upp och träna ben och rumpa. Jag har gjort en deal med mig själv. Varannan dag kondition och varannan styrketräning. Tror absolut att det kan vara ett bra sätt för mig att komma iform igen. Man kommerl iksom ur det när man varit ifrån det i nästan tre veckor..

Intervallöpningen gick super igår! Jag tror faktiskt inte jag sprungit så långt tidigare och än så länge så känns benet bra! Så jag tror jag kommer köra samma runda et ttag framöver för att kunna se resultatet tydligare! Ska bli otroligt spännande! Dessutom kommer snart mitt protein hem, lika bra att köra seriöst så det händer något!

I eftermiddg ska jag passa på att gå ut och njuta i solen lite med Kola. Ikväll ska vi ha avskedsmiddag för sötaste Arlinda som överger oss för Göteborg. Jag kommer på tjejkvällen istället för jag är fattig denna månaden :( Snyft!

Hoppas ni som är lediga är ute och njuter idag! Ni får njuta ute för mig också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0