Min söta lilla apa

Satt och kollade igenom gamla bilder från några år tillbaks och fram till idag. Det slog mig som det faktiskt gjort några gånger om detta året.. Hur mycket jag saknar min lilla apa Maria! Shit vilka äventyr vi varit med om och så mycket skit vi hittat på. Vi har haft tossiga utekvällar mitt i veckorna.. Ja verkligen MASSOR! Jag lurade ju in henne i nattklubbsbranschen.. Förlåt Lukas..

Övernattningar hos varandra, roadtrips till Göteborg och en bartenderutbildning tillsammans. Maria du har nu officiellt erkänt att du gillar Everymorning(ja förutom den där facerapen jag gjorde för något år sedan), och jag vet att varje gång du hör den så kommer du tänka på mig. Så därför hoppas jag att den kommer spelas år in och år ut på Gran Canaria... Bara så du vet! Annars ska jag fanimej se till det! Det är nostalgi från varje morgon under vår bartenderutbildning :P

Vi var eller ja jag tror vi forttfarande ÄR som systrar. Men våra liv är så olika just nu och det händer så otroligt mycket för oss på varsitt håll. Maria har skaffat sig en söt liten familj med bästaste Lukas, och snart bor hon på Gran Canaria och kommer ha en underbart liv där! Jag får väl stanna kvar hemma i min tråkiga och trista lägenhet och hoppas på att det blir pluggning till hösten.. Annars kommer helt klart nya möjligheter.

Maria, fan vad jag saknar dig och faaaaaan vad jag kommer sakna dig nu när du snart sticker till Gran Canaria! Men Jag önskar er all lycka i världen. Du är värld det absolut bästa för du är min "Maria Den Bästa Rosdahl", som du för några år sedan döpte dig till i min mobil. Och ja du kommer ALLTID att få heta det också, för du kommer förbli den bästa Maria någonsin, vad som än händer! Dock måste ni räkna med x-antal våldgästningar när jag tröttnar på livet i Malmö.. Bara så ni vet, hoppas du förstår Lukas. Jag ska bara våldgästa litegrann..

Maria, du är som den bästa systern man kan ha och jag ser fram emot fler äventyr vare sig det blir här eller på Gran Canaria! Jag hjärtar dig!


Avslutningsmiddag efter vår bartenderutbildning

Roadtrip till Göteborg


Spontantur till London, vi var vakna och där i cirka 24 h...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0