Transformers dark of the moon

Kom hem för ett tag sedan från Royal! Shiiiit så bra den nya transformersfilmen ÄR! Jag hade väl inte direkt väntat mig sådär supermycket av en trea men tro det eller ej.. Jag satt klistrad igenom heeela filmen. Däremot gillade jag inte Shias nya motspelerska Rosie. Altså hon var duktig och så men hon lär aldrig slå Megan Fox i snygghet.. Så är det bara. Men annars var den kanon! Jag tycker helt klart den är värd att se på bio, speciellt i 3 d för detta är första 3d filmen på länge där jag verkligen tycker att man märker av effekterna under största delen av filmen! Stort plus!

Fan, jag önskar mig en egen transformer! Så coolt det hade varit! Helst en Optimus prime men han kan ju vara svår att tygla eftersom han är the big boss. Annars hade jag mer än gärna tagit en Bumblebee, han är så jävla fantastisk! Åh jag vill, jag vill, jag vill! Om jag någon gång i mitt liv köper en gul bil så ska jag döpa den till Bumblebee, jag ska sätta namnet på den! Så är jag nära nog en transformers i alla fall..


Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Ja Du! Jag hade en gul MG för ett antal å sedan...Synd du inte kunde föreslå namnet då....:) Men det blev min lilla snoppa...så kallade jag henne...massor av trevliga äventyr vi hade....det kan jag garantera hahahaha!

2011-06-30 @ 09:40:09
Postat av: Alice

Ja jag vet, det kanske var en söt liten bumblebee! SYnd bara han inte kom till mgi sen :(. Men det kommer kanske, jag hoppas ju fortfarande på en vinst från Lotto :P

2011-06-30 @ 11:37:51
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0