London shopping!

Idag när vi käkat lunch på Kronprinstorget och druckit lite kaffe och tagit en god kaka till det så bestämde vi oss för att fönstershoppa lite. Där finns inte sådär supermånga "ungdoms"affärer att spana runt i men tro det eller ej så har jag faktiskt börjat gilla Lindex kläder allt mer för varje gång jag går in där! Dessutom tror jag att de börjat få rätsida på hur stor en storlek 36 faktiskt är och inte sitter det sådär förstort pösigt som det gjorde tidigare! Så tummarna upp för Lindex allihopa!

Meeen som jag tjatat om nu den senaste veckan så åker jag ju till London imorgon och hur frestade jag och mamma än var på att shoppa så lyckades John övertala oss till att vänta tills vi varit i London.. Å ja det är klart, allt är roligare i London! Men lite ledsen i ögat blev man ändå så klart :P

Min födelsedag såhär långt har varit helt underbar! Tack alla underbara vänner för gratulationerna! Man blir så himla glad av att de att så många orkar ta sig tiden att faktiskt gratta mig! Tack kära ni! Å tack de som grattat mig här! Ni är för gulliga! Så tack tack tack alla underbaringar!


Den kanske inte ser mycket ut för världen här men i verkligheten var den alldeles förtjusande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0