På hemma plan

Ännu en ledig dag idag. Känns faktiskt helt otroligt skönt att faktiskt ha varit ledig ett tag nu. Känns som det enda jag gjort de senaste månaderna är att jobba, jobba och jobba. Inte heller har det varit på de bekvämaste tiderna.. Ofta kvällar vilket jag kommit fram till är ganska så tråkigt. Tyvärr.. Nu känns det mer okej när det är mixade tider, så detta schemat fram till sommarn känns ändå helt okej! Ska bara skicka in mina semesterveckor imorgon också sen ska det mesta nog vara planerat fram till höst.
På tal om hösten! GLÖM INTE att skicka in er anmälan till högskola imorgon! Jag hade nästan själv glömt det! Tur jag kollade på datumet nu! Jag vet inte riktigt hur länge man kan skicka in för det datumet hittade jag inte. Men eftersom jag vet vad jag ska söka så gör jag det direkt imorgon! Bra, då har jag något att göra mellan 6-8 på morgonen imorgon!
Sitter just nu hemma hos pappa och ja jag vet att jag tjatar om det, men jag verkligen älskar att komma hem till ljuvliga Ljunghusen och det underbara hem jag vuxit upp i. Det må vara lite nergått och kallt men det är trots allt ändå hemma. Mer hemma än så kommer ingenting någonsin att bli! Jag älskar naturen här och jag älskar havsluften och den hemska tången som doftar på sommrarna! I just love it!

Kommentarer
Postat av: Maria

åh, jag måste också söka högskola. vet inte riktigt vad bara! vad ska du söka? :)

2011-03-14 @ 15:39:41
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Jag tänkte söka kriminologiprogrammet på MAH, men jag var visst för morgonpigg.. för änsålänge kan jag inte söka =( Vad ska du söka?

2011-03-15 @ 06:28:27
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0