Brr!


Det må vara lite sol på sina ställen idag och där kanske det är varmt.. Men skuggan är fruktansvärd! Mina händer är helt stelfrusna efter morgonrundan! Brrr!

Idag blev det lite ändrade planer. Mamma skulle egentligen ta med sig vovvarna ner till pappa men hon mådde dåligt och åkte ner långt innan jag vaknat. Så idag ska jag hinna med att träna, äta, duscha, köra ner till Ljunghusen, hem igen och sedan jobb! Tur att jag börjar 16.30 idag! Så jag ska nog hinna allt, det får jag hoppas i alla fall!

Hörs sen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja vad hände med våren? :( Här snöar det, hoppas att det inte kommer till Malmö! Hoppas du får en trevlig dag och inte stressar för mycket fram o tillbaka med hundarna!

2011-05-03 @ 12:22:03
Postat av: maria

gud vad du har fullt upp!

& nää, nu tycker jag det svenska vädret kan bestämma sig för SOL. för vi kommer hem på söndag minsann! :)

2011-05-03 @ 13:15:39
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Maria: Jaa visst har jag, det blev lite full rulle deluxe såhär på morgonkvisten.. Ellerj a det är ju inte morgon nu men u got the point! Åh ja jag hoppas för er skull att våren är tillbaka! Då kanske vi stöter på varann nere på näset! :D



Anonym: Å neeej! Inte mer snö :O! Stackars dig som går runt i snö i maj! Hoppas det slutar snart och att vi också slipper det! Ah nu har jag snart stressat klart! Hoppas du har en fin dag du med!

2011-05-03 @ 13:29:57
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0