Laundry

Godmorgon kära läsare!
Idag är jag uppe tidigt bara för att vara lite huslig.. Eller ja huslig och huslig, det ligger nog mest i att badrummet ser ut som tredje och fjärde världskriget i kombination med att jag inte har rena kläder. Så ja jag gick upp tidigt för at ttvätta helt enkelt. Tråkigt och segt men det måste göras! I nästa lägenhet ska jag helst ha det I lägenheten. Det hade inte blivit så tråkigt att tvätta då..

Jag har varit duktig och cyklat både till och från jobb nu i två dagar! Rumpan gör lite ont men jag ahr ingen träningsvärk någonstans! Jag känner mig duktig då i alla fall eftersom jag inte cyklat på 1½ år och ja det bevisar ju även att min träning jag håller på med inte är totalot onödig :P Yeeey! hurray for me! Nej men det går faktiskt bra! Klart jag blir lite trött och svettig är jag när jag kommer fram till jobb, men det kan jag leva med ;)

Ha en underbar fredag kära ni!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad grymma vi är, för jag har också tvättat nu på morgonen, har några maskiner kvar! för himla tråkigt - men skönt att ha det gjort sen !! =) Trevlig dag fining!

2011-05-13 @ 08:48:47
Postat av: Alice

Jag blev äntligen klar! Nu kan jag klara mig en vecka till hihi! Vi ÄR superduktiga!! Ha en fin dag söta du!

2011-05-13 @ 11:45:45
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0