Morgonpigg?


Idag blev jag klarvaken 06.30. Först trodde jag det var min klocka som hade stannat av och att klockan var mer än så, men nej det var den inte. Jag tycker det känns lite jobbigt att vakna så tidigt av mig själv för när man väl har sovmorgon så skadar det inte att sova lite lite längre. Men det är inte sp mycket att göra åt saken.

Jag brukar vakna jättetidigt när jag är lite orolig av mig och sedan igår blev jag lite mer orolig över saker och ting. På ett sätt kan man tycka att det är skönt att sommarn blir lite lugnare, men å andra sidan finns det ingen människa i världen som kan leva på enbart luft. Jag blir så trött. Att dessutom komma såhär nära inpå sommarn med ett sånt besked är bara egoistiskt och elakt. Det är försent för oss att kunna lösa det på andra sätt...

Nej det här bådar inget gott, jag får hoppas att mina planer inför hösten går i lås så jag slipper allt sånthär klydd och ovishet snart. Det känns som om det varje månad ska vara något nytt och sånt skit orkar inte jag i alla fall. De resonerar så fel i så mycket. Va rädd om det ni har istället för att ersätta..

Aja, sorry. Ibland blir man bara lite förbannad och det måste ut. Bättre det kommer här än på någon person kan jag tycka. Hörs senare under dagen. Förhoppningsvis är jag på bättre humör då!

Kram

P.S Jag vet bilden är lite läskig/obehaglig.. Men den passade ändå ganska bra nu på morgonen D.S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0