Pizza, bio och mys

Nyss hemkommen från en trevlig eftermiddag med mamma och syster! Det hela började med lite hemmagjord pizza hemma hos mig med några glas god Cola Zero och lite mannekängande i mina nya klänningar som kom från H&M idag! Lovar att lägga upp bilder på dem senare! De satt som ett smäck båda två! Det känns så bra när man lyckas med fullträff på första försöket! Yihaa!

Efter maten ville mamma och Therese dricka kaffe vilket inte jag var sådär supertaggad på så medan de gick ner i Kronprinsen för varsin kopp kaffe plockade jag undan litegrann och kissade Kola och gav djuren mat innan jag mötte dem på hemmakväll!

Filmen Insidiouse var faktiskt helt okej! Jag vet inte om ni känner igen er av att man vaknar till mitt inatten och man har inte en susning om vad man har drömt men man är skiträdd i mörkret. Ungefär den känslan hade man nästan igenom filmen. Mycket mycket obehag! Jag tycker absolut den är värd ett biobesök om man vågar sig på skräck! Den här är absolut annorlunda från de senaste nya som kommit ut. Så enjoy!

Nu sitter jag här med mitt sista vinglas från flaskan Relax. Ett vitt vin jag ALDRIG kommer att köpa igen. Gillar man JÄTTEsöta viner så tycker man nog om det. Jag gillar söta.. Men verkligen inte såhär söta. Drack det någon gång när man var på kanelen och tyckte det var gott, men i nykter tillstånd? Wooää, skulle inte tro det. Men som sagt gillar ni mycket söta viner bör ni testa det!

Nu ska jag sätta på lite bra musik och varva ner för att försöka gå i säng tidigt. Det är ju trots allt jag som ska öppna Friskis imorgon! Hörs sen eller imorgon!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0