Skor ska väl ändå vara innanför dörren?

John brukar säga att mina skor alltid står RAKT innanföär dörren. Å visst är man väl ändå uppfostrad med att ställa skorna innanför dörren? Ja, jag vet ju inte hur det är med er.. Men jag är i alla fall uppfostrad så. Men efter att ha gått förbi dörren några gånger idag har jag förstått vad John menar. Jag ställer verkligen ALLA tusen par skor precis innanför dörren. Givetvis har jag ju rotat fram lite sneakers som ska matcha kläderna längst in i garderoben och ja, då blir det såhär:


Några sneakers, några träningsskor och mina älskade trätollor..

Tja, jag kan väl inte annat än att erkänna att det faktiskt kanske inte ser sådär suuupersnyggt ut. Men å andra sidan är det ju bara min hall. Här är ju ganska så nystädat också så värre kan det absolut se ut. Normaltsätt står skorna litegrann på varandra... Ungefär som på min skohylla här:

Inte bara mina!

Hade jag sedan öppnat upp garderoben där vinterskor/sommarskor/sandaletter/sneakers etc finns.. Kan jag tala om för er att det hade sett ännu värre ut. Men jag tänker skylla på att jag har en på tok för liten lägenhet. En tvåa är inte nog så när jag flyttar får det bli en trea med walkincloset. Hade passat mig perfekt! Så kanske alla fina kläder också fått plats!

Och nej! Jag kan inte rensa bland skorna, knappt bland kläderna men absolut inte bland skorna. De är heliga! Så be mig inte!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är inte ensam! Här hemma ser det likadant ut innanför dörren!

2011-05-25 @ 16:09:49
Postat av: Alice

Haha vad skönt att höra!

2011-05-25 @ 19:04:28
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0