Tung i knoppen

Av någon anledning känner jag mig seg och lite tung i skallen idag. Jag vet man har sånna dagar ibland, men det är lika tråkigt varje gång man har en sån. Att här sen dessutom varit lite sura miner gör ju inte saken bättre. Fast jag tycker väl förhållandes vis att jag lyckats låta det rinna av mig hyfsat bra idag. Men ja, det är ju egentligen inte mitt problem att de har en dålig dag. Dock tycker jag att vuxna människor borde förstå bättre och inte ta ut det på sin omgivning. Men som jag sa, deras problem.

1½ timme kvar av min arbetsdag kvar. Hoppas tiden går fort för jag börjar bli lite hungrig nu. Dessutom måste jag ut och gå i mina easytones ju! Hörs sen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltid lika jobbigt med såna dagar, men jag tror att det blir bättre sen med din dejt med Easytone ikväll! lite frisk luft och träningsvärk gör nog susen :)!

2011-05-05 @ 16:07:57
Postat av: Alice

Ja men visst är det väl så! Ja det tror jag också! Vovve kommer också hem en sväng idag så jag får till och med trevligt sällskap! :D

2011-05-05 @ 16:12:41
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Till och med det!! vad mysigt :) lycka till med skorna, eller ja det är väl inte så mkt lycka till men - trevlig kväll =) KRAM!

2011-05-05 @ 16:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0