Tisdag

Vaken. Klarvaken klockan 07.00, sov oroligt och har vaknat från och till... Kanske inte så konstigt, men det har jag i alla fall gjort. Dagen känns tung och grå.. Saker har liksom inte riktigt smält in än, men jag vet det kommer.

Jag har bestämt mig för att inte skriva så mycket mer om det, kanske gnälla lite.. Men jag ska försöka undvika det, för det blir inte bättre av det. Även om det är min grej att skriva av mig.. Det är tungt som det är liksom.

Egentligen skulle jag till skolan om en timme, men jag fick messa mina kära kurskamrater (ni är supergoa så ni vet), att jag inte kommer idag. Jag trodde jag skulle klara av att vara ensam eftersom jag hade skola, men efter natten vet jag att jag inte gör det just nu. Jag ska strax hoppa in i duschen, packa min rosa resväska och bege mig ner till Skåne. Jag har världens bästa vänner där, och de har verkligen visat att de finns där för mig! Jag älskar er <3, herregud jag vet inte vad jag gjort utan er. Tack för att ni finns där för mig.

Det känns som om jag under de dagar jag befinner mig i skåne faktiskt kommer bo nere hos pappa.. Att sova helt ensam när man mår som jag gör nu är inte helt optimalt. Dessutom har jag både Kola och collisarna därnere nu, de är bäst på att få en på andra tankar.

Vi hörs senare, kanske imorgon.. Om jag inte orkar mer idag, jag lovar att ta tag i bloggen snart.. Men just nu är allt lite utspritt i skallen. Hoppas ni förstår!

Kommentarer
Postat av: Anonym

mamma finns också......om du nu missat mig? Eller mam blir för mycket? Eller......

2011-10-11 @ 10:36:43
Postat av: jessika

anmäl dig till dagens omgång av "dagens blogg"

2011-10-11 @ 10:55:34
URL: http://kallasjessika.blogg.se/
Postat av: iiiden med 3 i

ha en bra dag!

2011-10-11 @ 10:59:13
URL: http://iiiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0