Ut och resa?

Jag snackar ju om att ut opch resa, ja främst till London men även till andra ställen. När vi åkte till Magaluf senast hamande vi inte i Magaluf utan vi hamnade i Palma Nova på ett ganska så halvsunkigt hotell med stopp i badkaret, en metallpigg som stod rakt upp ur avloppet etc..etc..

Det är inte alltid sådär superlätt att hitta ett bra hotell, men jag hittade däremot en sida som faktiskt kan hjälpa en! Det heter Topphotell och kan hjälpa en att hitta ett bra hotell som motsvarar just dina förväntingar! På sidan finner du länkar och användbar information om hur du ska hitta ditt drömboende på semestern.

Personligen när jag öletar hotell söker jag främst på olika internetsidor, dock kan jag ibland uppleva att det kan vara svårt att se vart hotellet ligger i jämförelse med "var" man vill bo. Ibland kan det se ut att ligga supernära city men ligger istället långt ifrån... Ja, det kanske blir just såhär för att jag inte är någon hejare på det. Men nästa gång ska jag faktiskt ta hjälp av Topphotell. Min senaste bokning till London innebar tunnelbana in till stan.. ganska lugnt område men inte sådär superduper mycket att se. En pub som var sådär halvsunkig.. haha ja, vad säger man? Ibland blir det fel. så vid nästa resa ska jag ha lite experthjälp ;) Testa ni också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0