Vad hände med 2011?

Minns ni att jag i slutet av förra året/början på detta sa att jag hade på känn att år 2011 skulle vara ett superår? Det har tydligen visat sig att så var inte fallet.. När jag äntligen trodde saker och ting vänt så blev allting plötsligt värre.. Jag vet inte varför? Jag som tror lite på karma kan ju undra vad tusan jag gjort? Men jag vet också att livet har sina turer och att det egentligen inte finns så mycket att göra åt saken. Det kanske är bättre att allting kommer detta året så jag får ett lugnt 2012? Man kan ju hoppas i alla fall.

För att vara bitter så har faktiskt i princip allt skitit sig rejält detta året. Allt som går å skita sig med har gjort det. Slutligen, men ja jag tänker inte säga att det inte kan bli värre för ödet fuckar en och visar alltid att det visst kan bli värre. Så jag låter det bara va. Dock hoppas jag att allt inte är förgäves och att det i slutändan visar sig något ljus i tunneln..eller?

Bittert jag vet, men jag är nog lite manodepressiv eller nej det är jag väl inte men väldigt väldigt konstig för stunden. Inget känns riktigt verkligt och nu står jag här igen och har inte en jävla aning vad fan jag ska göra.. Inte med någonting längre. Det suger. Jag vill vinna pengar på lotto, gärna imorgon eller i veckan så kan jag ordna upp en del saker. Utåtsätt iaf, invändet kanske tar längre tid. Men det får det lov att göra.

Peace out vänner (och ovänner, jag kan ge er det idag).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0