Your poison running through my veins

Dumma huvud som ska tänka hela tiden. I vissa lägen hade det nog varit ruskigt skönt att vara STENDUM. Ni vet så dum att man inte fattar om folk driver med en eller om något sorgligt händer. Allt hade varit så lätt då, eller nej kanske inte i övrigt. Men för stunden hade det känts mycket lättare.. Synd jag fick gåvan att tänka så jävla mycket..

Det känns lite konstigt inombords. Lite som ett sår som inte riktigt vill läka, typ ett djupt, djupt sår som borde sys ihop. Men man kan inte sy något som finns inombrods utan att öppna upp skalet.. Å ja, med handen på hjärtat så hade det troligtvis inte hjälpt hur många stygn jag satt där ändå, för det hade värkt lika mycket ändå.

Jag vet att jag skriver mycket deprimerande och sorgligt just nu. Men mitt liv är sorgligt nu och jag är ledsen, vare sig människor kan förstå det eller inte. Så är det bara. Ni får lessna på mig det är okej, men faktum är att jag får fler läsare när jag mår såhär? Man kan undra vad det beror på.. Jag vet att många människor har skadeglädje, enjoy. Hoppas ni passar på att gotta er ordentligt, för det lär slå tillbaka på er själv en dag. Karma is a bitch som det sägs.

Ensamma kvällar är nog inget bra för mig.. Tankar är ett långsamt självmord.

Kommentarer
Postat av: C

Den människa som har skadeglädje i en sån här situation är inte normal. Kram på dig!

2011-10-12 @ 22:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0